Data o prodejně se načítají

Vaše data byla odeslána.
Toto není vaše prodejna?
Změnit
Vaše prodejna

Nedávno vyhledané prodejny

Ochrana osobních údajů

Přejeme si, abyste se při návštěvě našich internetových stránek cítili bezpečně a dobře. Ochrana vaší soukromé sféry je pro nás velmi důležitá, neboť ochranu osobních údajů považujeme za znak kvality zaměřený na zákazníky. Níže uvedené zásady pro ochranu osobních údajů mají za úkol vás informovat o našem zacházení, shromažďování, zpracování a využití osobních údajů společností Kaufland.

1. Odpovědný kontakt ve smyslu čl. 4 č. 7 GDPR

Kaufland Česká republika v.o.s.

Bělohorská 2428/203

169 00 Praha 6

 

Telefon: 800 165 894

E-mail: oou@kaufland.cz

2. Kontaktní formulář / e-mailový kontakt / telefonní hovory

Účel zpracování dat / právní podklad: S osobními údaji, které nám přenecháte při vyplnění kontaktních formulářů, při telefonickém kontaktu nebo prostřednictvím e-mailu, zacházíme samozřejmě důvěrně. Vaše údaje používáme výhradně za účelem zpracování vašeho dotazu. Právním podkladem pro zpracování údajů je čl. 6 odst. 1 f) GDPR. Oprávněný zájem společnosti Kaufland přitom vyplývá ze zájmu zodpovědět dotazy našich zákazníků a návštěvníků těchto webových stránek a udržovat a podporovat tak spokojenost zákazníků.

Příjemce / kategorie příjemců: Zásadně vylučujeme předávání dat třetím osobám mimo skupinu Kaufland. Výjimečně zpracovávají data zpracovatelé na základě našeho pověření. Ti jsou pečlivě vybráni, námi auditováni a smluvně zavázáni podle čl. 28 GDPR. Dále se může stát, že musíme pro vyřízení vašeho dotazu předat zkrácené výpisy vašeho dotazu smluvnímu partnerovi (např. dodavateli v případě specifických dotazů ohledně konkrétních výrobků). V takových případech je však dotaz předem anonymizován tak, aby třetí osoba nemohla zjistit spojitost s vámi. Pokud je v individuálním případě nutné předání vašich osobních údajů, budete o tom předem informováni a požádáni o váš souhlas.

Doba trvání uložení / kritéria pro stanovení doby trvání uložení: Všechny osobní údaje, které nám doručíte při dotazech (podněty, chvála nebo kritika) prostřednictvím těchto webových stránek nebo e-mailem, smažeme nebo bezpečně anonymizujeme nejpozději do 90 dnů od poskytnutí finální odpovědi. Doba uložení 90 dní vyplývá z okolnosti, že se ojediněle může stát, že nás jako zákazník po zodpovězení znovu kontaktujete ve stejné záležitosti a my pak musíme mít možnost odvolat se na předchozí korespondenci. Zkušenosti ukázaly, že se zpravidla po 90 dnech zpětné dotazy k našim odpovědím již nevyskytují.

3. Zákaznický profil Kaufland a nákupní lístek

Na těchto webových stránkách si můžete založit uživatelský profil (zákaznický účet Kaufland) a na tomto účtu spravovat a sdílet nákupní lístky.

Účel zpracování dat / právní podklad: zákaznický profil Kaufland je zapotřebí v případě, abyste si mohli založit „Nákupní lístky“ jako pomocné poznámky. Virtuální nákupní lístek tak usnadňuje nákup tím, si můžete příslušné výrobky již předem digitálně vyhledat a sestavit. Navíc můžete využít přístup k receptům na těchto webových stránkách a vložit všechny potřebné ingredience jedním kliknutím do nákupního seznamu. Váš nákupní lístek si můžete vytisknout jako poznámkový list nebo si ho zobrazit prostřednictvím aplikace Kaufland na mobilním zařízení během nakupování. Nákupní lístek přitom můžete také poslat jinému majiteli účtu Kaufland e-mailem nebo přes WhatsApp, aby např. podle něj nakoupil. K tomu se vytvoří odkaz, který můžete samostatně poslat přes e-mailový účet nebo účet WhatsApp.

K založení profilu Kaufland budou od vás zjištěny a využity následující údaje jako povinná data: Vaše jméno a příjmení, e-mailová adresa a vaše osobně zvolené heslo. Vaše e-mailová adresa slouží výhradně jako uživatelské jméno pro použití a přihlášení na stránkách www.kaufland.cz nebo v mobilní aplikaci Kaufland (pokud ji používáte). Společnost Kaufland použije vaše jméno jen k vašemu oslovení jménem. Při použití funkce „Nákupní lístek“ se přitom vámi zapsané položky zboží uloží na váš profil. Zpracování vašich údajů na vašem profilu nebo vytvořených nákupních lístků přesahující stanovený rámec se neprovádí bez výslovného samostatně uděleného souhlasu. Právním podkladem pro zpracování dat v rámci vašeho využití vašeho profilu a nákupního lístku je čl. 6 odst. 1 f) GDPR. Oprávněný zájem Kauflandu vyplývá ze zájmu poskytnout zákazníkovi požadované rozšířené funkce zákaznického profilu Kaufland.

Upozornění: Alternativně si můžete váš profil registrovat také prostřednictvím tzv. přihlášení přes sociální sítě (např. přes Facebook, Twitter nebo Google +). To však vyžaduje specifický souhlas. V těchto zásadách pro ochranu osobních údajů naleznete k takto přeneseným údajům další informace v odstavci „Přihlášení přes sociální sítě / rozšířený souhlas s reklamou“.

Příjemce / kategorie příjemců: Údaje vašeho profilu mohou v rámci skupiny Kaufland využívat jen kompetentní odpovědné úseky k technické správě zákaznických účtů Kaufland a pro statistická anonymní vyhodnocení. Společnost Kaufland nepředává tyto údaje třetím osobám mimo skupinu Kaufland.

Doba trvání uložení / kritéria pro stanovení doby trvání uložení: Vaše nákupní lístky zůstanou bez omezení uložené v rámci vašeho profilu,a to do doby něž nezrušíte celý váš profil nebo jednotlivé nákupní lístky. Váš profil můžete kdykoliv zrušit. To můžete iniciovat zasláním příkazu ke zrušení e-mailem zákaznickému servisu Kaufland. Váš profil se potom ihned zruší nebo anonymizuje (vymazáním všech identifikujících informací). Zákaznický profil Kaufland si můžete kdykoliv znovu založit. Pokud váš profil nepoužíváte po dobu tří let, provedeme automaticky jeho zrušení, nepodáte-li proti tomu námitku. Pamatujte prosím, že zrušení vašeho profilu má za následek, že se zruší také váš profil v mobilní aplikaci Kaufland.

4. Přihlášení přes sociální sítě

Účel zpracování dat / právní podklad: Nabízíme vám možnost registrovat se a přihlásit se prostřednictvím vašeho účtu na Facebooku, účtu Google+ nebo vašem účtu na Twitteru na www.kaufland.cz nebo v mobilní aplikaci Kaufland (přihlášení přes sociální sítě). Další registrace zákaznického účtu Kaufland na těchto webových stránkách není v takovém případě nutná. Uživatelský účet na vaší sociální síti (Google+, Facebook nebo Twitter) se propojí se zákaznickým účtem Kaufland, takže si můžete vytvořit přístup k zákaznickému účtu Kaufland prostřednictvím vašeho uživatelského účtu ve vaší sociální síti a přihlásit se odtud. Výhodou je, že si pro zákaznický účet Kaufland nemusíte poznamenávat nové heslo. Díky propojení získáme automaticky od společností Facebook Inc., Twitter Inc. nebo Google Inc. následující informace:

  • numerické ID sociální sítě,
  • jméno a příjmení,
  • pohlaví,
  • uživatelské jméno na Twitteru, Google + nebo Facebooku,
  • jestli byl účet verifikován (verified), např. „ano“,
  • odkaz na váš veřejný profil u vybrané služby sociální sítě.

Právním podkladem pro zpracování vašich údajů v rámci využití volitelného přihlášení k sociální síti je váš níže uvedený souhlas dle čl. 6 odst. 1 a) GDPR. V případě využití služby přihlášení přes sociální sítě souhlasíte s níže uvedeným shromažďováním, zpracováním a použitím vašich údajů:

Souhlasím s tím, aby poskytovatel mých služeb na sociálních sítích (Twitter, Facebook nebo Google+) zaslal v rámci procesu přihlášení přes sociální sítě společnosti Kaufland následující údaje:

  • numerické ID sociální sítě,
  • jméno a příjmení,
  • pohlaví,
  • uživatelské jméno na Twitteru, Google + nebo Facebooku,
  • jestli byl účet verifikován (verified), např. „ano“.

Tato data smí Kaufland ukládat na mém osobním „zákaznickém účtu Kaufland“ a používat výhradně pro účely přihlášení pro osobní oslovení na zákaznickém účtu. Jsem si vědom/a, že použitím přihlášení přes sociální sítě obdrží provozovatel příslušné služby sociální sítě automaticky informaci o tom, že na www.kaufland.cz byl propojen zákaznický účet Kaufland s mým účtem.

Tento souhlas můžete kdykoliv s účinností do budoucna odvolat prostřednictvím e-mailu zaslaného na adresu service@kaufland.cz. V takovém případě nebudete moci funkci přihlášení přes sociální sítě dále používat, nýbrž si budete muset založit zákaznický účet Kaufland. Veškerá data uložená  na základě tohoto souhlasu budou smazána.

Další informace k přihlášení přes Twitter, Facebook anebo Google+ a k nastavení soukromé sféry vašeho účtu na sociálních sítích naleznete v zásadách ochrany osobních údajů a v podmínkách použití Facebook (https://www.facebook.com/legal/terms), Twitter (https://twitter.com/privacy?lang=de) nebo Google+ (http://www.google.com/policies/privacy/?hl=de).

 

 

Příjemce / kategorie příjemců: K datům vašeho zákaznického účtu Kaufland mají zásadně přístup jen odpovědné úseky v rámci Kauflandu, které jsou pověřené údržbou stránek www.kaufland.cz a zákaznických účtů Kaufland. Tyto údaje nejsou předávány třetím osobám mimo skupinu Kaufland.

Doba trvání uložení / kritéria pro stanovení doby trvání uložení: Data přihlášení přes sociální sítě se až do vyjádření odvolání ukládají a používají dle popisu.

5. Hry o ceny

Účel zpracování dat / právní podklad: Na našich internetových stránkách, z našeho newsletteru nebo prostřednictvím mobilní aplikace Kaufland máte možnost zúčastnit se různých soutěží o ceny Kauflandu. Pokud není ve speciálních zásadách pro ochranu osobních údajů příslušné soutěže o ceny stanoveno nic jiného, nebo pokud jste nám neudělili rozsáhlejší výslovný souhlas, budou osobní údaje, které jste nám předali v rámci účasti v soutěži o ceny, použity výhradně pro zpracování soutěže o ceny (zjištění výherce, informování výherce, zaslání výhry). Právním podkladem pro zpracování údajů v rámci soutěže o ceny je čl. 6 odst. 1 f) GDPR. V případě odevzdání prohlášení souhlasu přesahujícího ustanovení v rámci soutěže o ceny je právním podkladem pro zpracování dat na bázi souhlasu čl. 6 odst. 1 a) GDPR. Pokud jste v rámci soutěže o ceny udělili svůj souhlas, máte možnost tyto souhlasy kdykoliv odvolat s účinností do budoucna. Bližší podrobnosti jsou v těchto případech stanoveny ve speciálních zásadách pro ochranu dat příslušné soutěže o ceny. Oprávněný zájem Kauflandu vyplývá ze zájmu provést soutěž.

Příjemce / kategorie příjemců: K údajům zjištěným v rámci soutěže o ceny má přístup zásadně jen odpovědný úsek v rámci služby Kaufland, který prováděl konkrétní soutěž o ceny. Údaje jsou předány třetí osobě jen v případě, že je to nezbytně nutné pro realizaci soutěže o ceny nebo zaslání výhry (např. zaslání výhry sponzorem soutěže o ceny), nebo pokud jste nám k tomu udělili výslovný souhlas.

Doba trvání uložení / kritéria pro stanovení doby trvání uložení: Po skončení soutěže o ceny a oznámení výherců se data účastníků vymažou. Data výherců budou v případě věcných výher uloženy na dobu trvání zákonný nároků na záruku, aby bylo možné zařídit při vadě výhry případnou opravu nebo výměnu.

6. Souhlas se zasíláním reklamního newsletteru e-mailem

Účel zpracování dat / právní podklad: Máte možnost objednat si prostřednictvím různých kanálů (těchto webových stránek, stránek soutěže o ceny, akcí, písemně v prodejně, telefonicky prostřednictvím centra zákaznických služeb) náš newsletter Kaufland. Právním podkladem pro zpracování údajů v rámci zasílání newsletteru je váš souhlas podle čl. 6 odst. 1 f) GDPR. Účelem zpracování dat v rámci objednávky newsletteru Kaufland je informování odběratelů newsletteru o zboží, soutěží o ceny, akcích, anketách a službách skupiny Po odeslání objednávkového formuláře obdržíte od nás e-mail s odkazem pro potvrzení (metoda double opt). Pokud během 7 dnů kliknete na obsažený odkaz, jste přihlášeni k odběru příslušného newsletteru. To se vám zobrazí přesměrováním na potvrzovací stránku Kauflandu.

 

Potvrzením přihlášení potvrzujete váš souhlas se zpracováním vašich dat k účelům uvedeným v prohlášení souhlasu. Bez souhlasu nebo aktivace odkazu pro potvrzení vám bohužel nemůžeme zasílat žádné newslettery.

Pokud se přihlásíte k bezplatnému odběru newsletteru Kaufland, souhlasíte s tím, že Kaufland smí zpracovat vaši e-mailovou adresu a zemi, v níž bydlíte, jako povinný údaj, aby vám mohla prostřednictvím e-mailu zasílat newslettery Kaufland relevantní pro vaši zemi a informovat vás o zboží, hrách o ceny, akcích a anketách. Kromě toho souhlasíte s tím, že k vašemu datovému záznamu zjistíme nejbližší prodejnu Kaufland a při vašem potvrzení ji přidáme k vašemu datovému záznamu newsletteru, abychom vám mohli v newsletteru představit nabídky relevantní pro tuto prodejnu (bližší informace najdete v kapitole „Automatické vyhledání prodejny“ ustanovení o ochraně osobních údajů). Dále souhlasíte s tím, že smíme ukládat informace, kde jste začali proces přihlášení k odběru newsletteru (např. z kontaktního formuláře, formuláře hry o ceny nebo přímo ze stránky přihlášení k odběru newsletteru), abychom mohli optimalizovat možnosti přihlášení k odběru newsletteru. Pokud při přihlášení uvedete dobrovolně volitelné údaje k vaší osobě (oslovení, jméno, příjmení), souhlasíte s tím, že tyto údaje použijeme pro vložení osobního oslovení do vašeho newsletteru.

Příjemce / kategorie příjemců: K údajům zjištěným v rámci přihlášení k odběru newsletteru má přístup zásadně jen odpovědný úsek v rámci Kauflandu, který je pověřen vyřizováním a správou zasílání newsletteru. Pokud se pro realizaci zasílání newsletteru zapojí externí pověření zpracovatelé, jsou podle čl. 28 GDPR smluvně vázáni a byli podrobeni kontrole ohledně dodržení vhodných organizačních a technických bezpečnostních opatření.

Doba trvání uložení / kritéria pro stanovení doby trvání uložení: Pokud odvoláte váš souhlas se zasíláním jednoho nebo více různých tematických newsletterů Kaufland, budou data vašeho profilu abonenta ihned zablokována a následně smazána. V důsledku toho již nebudete dostávat žádnou personalizovanou reklamu (např. personalizovaný newsletter, informační e-maily apod.).

7. Automatické vyhledání prodejny

Účel zpracování dat / právní podklad: Naším cílem je, aby se vám při návštěvě našich webových stránek automaticky zobrazovaly aktuální nabídky a informace platné pro váš region. Proto tyto webové stránky používají při prvním otevření stránek na koncovém zařízení (počítač, notebook, smartphone, tablet) takzvanou geolokalizační funkci API. Proto jsou při prvním otevření těchto internetových stránek zobrazeny různé geolokační informace koncového zařízení (GPS data / data sítě WLAN, ke které je zařízení případně přihlášeno / geolokační informace použité IP adresy) za účelem zjištění polohy zařízení. O jaká data se přesně jedná, závisí mimo jiné na nastaveních vašeho koncového zařízení. Zjišťování polohy vašeho přístroje je přitom prováděno samostatně ve vašem prohlížeči, resp. v operačním systému na vašem koncovém zařízení, a není tedy součástí zpracování dat u společnosti Kaufland. Údaje o poloze neukládáme. Tyto údaje jsou používány pouze v reálném čase pro zjištění aktuální polohy a navržení nejbližší prodejny Kaufland. Prodejnu navrženou vyhledávačem můžete také kdykoliv manuálně změnit. Informace o takto vybrané prodejně se poté uloží v perzistentním souboru cookie v prohlížeči vašeho koncového zařízení, aby se vám i při budoucích návštěvách našich webových stránek zobrazily pro vás relevantní lokální nabídky. Právním podkladem pro toto zpracování údajů je čl. 6 odst. 1 f) GDPR (potřebné zpracování dat pro zobrazení informací pravděpodobně relevantních pro uživatele). Oprávněný zájem Kauflandu vyplývá ze zájmu zobrazit zákazníkovi relevantní lokální informace.

Příjemce / kategorie příjemců: V rámci přiřazení prodejny se uloží soubor cookie, který obsahuje jen informaci o přiřazení k vaší prodejně. Ten se automaticky načte při další návštěvě našich webových stránek. Kromě toho nemá nikdo přístup k informaci o tomto přiřazení prodejny, pokud jste nám k tomu zvlášť neposkytli jiný výslovný souhlas.

Doba trvání uložení / kritéria pro stanovení doby trvání uložení: Informace o přiřazené prodejně zůstane uložená v příslušném souboru cookie prodejny ve vašem prohlížeči, dokud cookie nesmažete nebo pokud se manuálně nepřiřadí nová prodejna.

8. Použití cookies

Na těchto webových stránkách se používají takzvané „cookies“. Cookies jsou malé textové soubory, které náš webový server zašle při návštěvě těchto webových stránek do vašeho koncového zařízení (PC, notebooku, smartphonu nebo tabletu) a zde se uloží ve vámi používaném internetovém prohlížeči. Používané cookies mohou splňovat různé funkce. Následující odstavce vás informují o jednotlivém účelu různých cookies, které mohou být použity.

Můžete váš prohlížeč nastavit tak, aby vás informoval o umístění cookies. Použití cookies tak bude pro vás transparentní. Prohlížeč přitom můžete nastavit tak, aby obecně neakceptoval žádné cookies nebo zakázal některá cookies jednotlivých poskytovatelů. Chceme vás však upozornit na to, že se tím může podle okolností omezit funkčnost těchto webových stránek.

8.1 Webtracking prostřednictvím aplikace Adobe Analytics

Účel zpracování dat / právní podklad: Informace, které získáváme během vašeho používání našich internetových stránek (to jsou: stránka, z níž byl požadován soubor, název souboru, datum a čas dotazu, přenesené množství dat, stav přístupu jako „Přenést soubor“, „Soubor nenalezen“ atd., popis typu použitého webového prohlížeče a anonymizovaná IP adresa – zkrácená o poslední tři číslice) používáme pro navigaci uživatele, pro statistická vyhodnocení, přizpůsobení našich internetových stránek vašim potřebám, zobrazení reklamy na webových stránkách (zobrazení informací o produktu na příslušných ikonách na těchto webových stránkách, které odpovídají vašemu kliknutí na www.kaufland.cz) a pro zamezení abnormálních dotazů ohledně naší webové nabídky. K tomu používáme cookies, s jejichž pomocí je řízeno vaše spojení s našimi webovými stránkami během relace. Námi pověřená firma Adobe Systems GmbH přitom uloží ve vašem internetovém prohlížeči permanentní soubor cookie pro vytvoření pseudonymizovaného uživatelského profilu. Prostřednictvím tohoto permanentního souboru cookie lze opětovně rozpoznat váš prohlížeč při další návštěvě těchto webových stránek. To slouží k reklamě, průzkumu trhu a organizaci našich webových stránek v souladu s potřebou.

Údaje zjištěné pomocí technologie Adobe Analytics nejsou využívány k osobní identifikaci návštěvníka těchto webových stránek. Údaje o použití uložené v souboru cookie nejsou také spojovány s osobními údaji nositele pseudonymu. Právním podkladem pro toto ukládání dat a použití prostřednictvím permanentního souboru cookie je čl. 6 odst. 1 f) GDPR. Oprávněný zájem Kauflandu vyplývá ze zájmu o optimalizaci vlastních webových stránek a zlepšení úspěšnosti reklamních opatření. Toto zjišťování a ukládání dat prostřednictvím permanentního souboru cookie společností Adobe Systems GmbH můžete kdykoliv s účinností do budoucna odmítnout. Za tím účelem musíte jen kliknout na příslušný odkaz zde (nebo dále níže pod bodem 8.8) a potvrdit vaše odmítnutí na příslušné stránce. V takovém případě se nastaví ve vašem prohlížeči permanentní cookie Adobe „Do not track“ a technologie Adobe již nebude používána.

Příjemce / kategorie příjemců: Vaše údaje jsou v rámci zpracování dat společnosti Kaufland zveřejněny/zprostředkovány následujícímu příjemci (odpovědné oddělení Marketing / Business Inteligence Kaufland). Pokud Adobe nebo ostatní techničtí poskytovatelé služeb využijí přístup k datům pro účely technické podpory, jsou s nimi uzavřeny smlouvy o  zpracování osobních údajů z pověření správce podle čl. 28 GDPR.

8.2 Retargeting via Criteo

Účel zpracování dat / právní podklad: Na našich internetových stránkách používáme technologie Retargeting Criteo. Účel služby Criteo spočívá v opětovném rozpoznání dřívějších návštěvníků webových stránek reklamních zákazníků Criteo (internetové stránky, aplikace a newslettery) pro zobrazení personalizovaných reklamních bannerů. Criteo přitom používá cookies, které neumožňují osobní identifikaci návštěvníka stránek. Právním podkladem pro toto ukládá dat a použití prostřednictvím permanentního souboru cookie je čl. 6 odst. 1 f) GDPR. Oprávněný zájem Kauflandu vyplývá ze zájmu o optimalizaci vlastních webových stránek a zlepšení úspěšnosti reklamních opatření. Toto zjišťování a ukládání dat prostřednictvím cookies Criteo můžete kdykoliv s účinností do budoucna odmítnout. Za tím účelem musíte jen kliknout na následující odkaz zde (nebo dále níže pod bodem 8.8) a potvrdit na příslušných stránkách vaše odmítnutí.

Příjemce / kategorie příjemců: Jakmile prostřednictvím stejného programu prohlížeče navštívíte jiné webové stránky na internetu, jejichž provozovateli jsou rovněž reklamní zákazníci Criteo, načtou se informace z permanentního souboru cookie Criteo (to jsou webové stránky navštívené prostřednictvím prohlížeče) pro zobrazení reklamních obsahů bannerů přizpůsobených podle historie surfování na internetu.

8.3 Google Conversion Tracking

Účel zpracování dat / právní podklad: Tyto internetové stránky dále používají nástroj Google Conversion Tracking pro pseudonymní interní analýzu efektivity integrovaných reklam. Dostanete-li se na naše internetové stránky z jiných webových stránek kliknutím na integrovanou reklamu Kauflandu, která je na nich umístěná (textové reklamy, reklamní bannery), uloží příslušný reklamní banner ve vašem programu prohlížeče soubor cookie. Pokud se u reklamního banneru jedná o reklamní kampaň objednanou u Google, uloží Google příslušný soubor cookie při kliknutí na reklamní banner. Naši partneři nástroje Conversion Tracking ani Kaufland přitom nemohou vidět, jaké jiné internetové stránky jste otevřeli. Nezjišťujeme a nezískáváme přitom ani žádné informace, kterými lze osobně identifikovat uživatele. Informace získané prostřednictvím nástroje Conversion Tracking slouží výhradně k sestavování statistik o úspěchu a využití našich kampaní. Tyto soubory cookies pozbývají platnosti po 30 dnech. Právním podkladem pro toto použití technologie cookie je čl. 6 odst. 1 f) GDPR. Oprávněný zájem Kauflandu vyplývá ze zájmu o optimalizaci vlastních webových stránek a zlepšení úspěšnosti reklamních opatření. Pokud se nechcete zúčastnit této analýzy, můžete prostřednictvím nastavení prohlížeče deaktivovat ukládání cookies nebo zde (nebo dále níže pod bodem 8.8) vyjádřit vaše odmítnutí.

Příjemce / kategorie příjemců: Informace, že jste se na naše webové stránky dostali jako anonymní návštěvník stránek prostřednictvím reklamního banneru Kaufland, se načte z vašeho souboru cookie a my ji zpracujeme s našimi partnery nástroje Conversion Tracking (např. Google). Osobní údaje o vás přitom nejsou předávány.

8.4 Reklamní síť Google Display

Účel zpracování dat / právní podklad: Na našich internetových stránkách používáme navíc technologie Retargeting Google. Přitom ukládáme soubory cookies, abychom rozpoznali váš počítač na jiných internetových stránkách, které jsou účastníky reklamní sítě Google Display, podle protokolovaných dat (návštěva našich webových stránek včetně data a času, převážně používaný jazyk, typ prohlížeče, operační systém), a abychom vám tam mohli prezentovat reklamy přizpůsobené vašim předpokládaným zájmům. Právním podkladem pro toto použití technologie cookie je čl. 6 odst. 1 f) GDPR. Oprávněný zájem Kauflandu vyplývá ze zájmu o optimalizaci vlastních webových stránek a zlepšení úspěšnosti reklamních opatření. Kategorie, podle nichž se vám pomocí této technologie zobrazuje v celé reklamní síti Google Display reklama podle vašich zájmů, si můžete prohlížet, odstranit nebo přidat prostřednictvím nastavení reklam Google. Pomocí tohoto nástroje můžete také celkově zakázat používání cookies pro reklamu podle vašeho zájmu v reklamní síti Google Display tím, že si stáhnete a instalujete plugin prohlížeče pro deaktivaci cookies pro nastavení reklam. Další informace o personalizovaném zapojení reklam prostřednictvím Google najdete také zde.

Příjemce / kategorie příjemců: Jakmile prostřednictvím stejného programu prohlížeče navštívíte jiné webové stránky na internetu, jejichž provozovatelé na nich integrovali reklamní plochy reklamní sítě Google Display, načte provozovatel těchto webových stránek automatizovaně informace ze souboru cookie a zobrazí obsahy v reklamním banneru podle vašich předpokládaných zájmů. Tyto informace nejsou kromě tohoto dočasného anonymního vyhodnocení ukládány provozovateli jiných stránek.

Příjemce / kategorie příjemců: Informace, že jste se na naše webové stránky dostali jako anonymní návštěvník stránek prostřednictvím reklamního banneru Kaufland, se načte z vašeho souboru cookie a my ji zpracujeme se společností Microsoft. Osobní údaje o vás přitom nejsou předávány.

8.5 Technologie Facebook Conversion Tracking

Účel zpracování dat / právní podklad: Na našich internetových stránkách používáme služby „Facebook Conversion Pixel“ a „Facebook Remarketing“. Podle Facebook Conversion Pixel můžeme my a Facebook rozpoznat, že někdo kliknul na naši reklamu na Facebooku a byl tak přesměrován na naše stránky. Nemůžeme však přitom vidět, jaké jiné internetové stránky jste otevřeli. Informace získané prostřednictvím nástroje Facebook Conversion Pixel slouží k sestavování statistik o úspěchu a využití našich reklam na Facebooku. Nezjišťujeme a nezískáváme přitom však žádné informace, kterými lze osobně identifikovat uživatele. Pomocí technologie Facebook Remarketing mohou být uživatelé, kteří naše stránky již navštívili, znovu osloveni cílově zaměřenou reklamou i na jiných internetových stránkách Facebooku. Nezjišťujeme ani nezískáváme ale žádné informace o tom, kterým uživatelům Facebook reklamu skutečně cíleně zobrazuje. Identifikace jednotlivých uživatelů není ani zde možná. Právním podkladem pro toto zpracování dat je čl. 6 odst. 1 f) GDPR. Oprávněný zájem Kauflandu vyplývá ze zájmu o optimalizaci vlastních webových stránek a zlepšení úspěšnosti reklamních opatření. Za tím účelem musíte jen kliknout na následující odkaz zde (nebo dále níže pod bodem 8.8) a potvrdit na příslušných stránkách vaše odmítnutí.

Bližší informace o účelu a rozsahu shromažďování a zpracování vašich osobních údajů ze strany Facebooku a možnosti nastavení ochrany vaší soukromé sféry na Facebooku naleznete v Zásadách používání dat Facebooku. Prostřednictvím Digital Advertising Alliance v USA, Digital Advertising Alliance of Canada v Kanadě nebo European Interactive Digital Advertising Alliance v Evropě nebo prostřednictvím nastavení vašeho koncového zařízení je můžete deaktivovat, takže se vám již nebudou zobrazovat žádné online reklamy Facebooku a jiných zúčastněných společností podle vašeho zájmu.

Příjemce / kategorie příjemců: Podle Facebook Conversion Pixel můžeme my a Facebook rozpoznat, že někdo kliknul na naši reklamu na Facebooku a byl tak přesměrován na naše stránky. Informace o vašem používání těchto webových stránek generované pomocí cookie anebo grafik se odesílají na server společnosti Facebook do USA a tam se ukládají. Facebook používá takto získané informace k provedení vyhodnocení vašeho uživatelského chování ohledně reklam na Facebooku. Facebook tyto informace případně přenese také třetím osobám, pokud je to stanoveno zákonem nebo pokud třetí osoby zpracovávají tato data z pověření Facebooku. Facebook nespojí vaši IP adresu s jinými daty uloženými Facebookem.

8.6 Doba trvání uložení / kritéria pro stanovení doby trvání uložení u cookies

Relační cookies se po ukončení vaší internetové relace (zavření programu prohlížeče) vymažou. Permanentní cookies zůstanou uložené ve vašem prohlížeči, dokud je manuálně nevymažete.

8.7 Shrnutí všech možností odmítnutí

Na těchto webových stránkách jsou integrovány následující nástroje pro sledování a analýzu ve smyslu čl. 6 odst. 1 f) GDPR. Jejich můžete odmítnout kliknutím na příslušné odkazy s účinností do budoucna:

Název služby

Možnost odmítnutí

Název služby

Možnost odmítnutí

Adobe Webtracking System

Odkaz

Technologie Facebook Conversion Tracking

Odkaz

Retargeting via Criteo

Odkaz

 

 

Google Conversion Tracking

Odkaz

 

 

Reklamní síť Google Display

Odkaz

 

 

9. Online anketa Kaufland

Online anketu provádí společnost MaritzCX GmbH z pověření Kauflandu. V rámci ankety nejsou zjišťovány žádné osobní nebo personální údaje. S vašimi odpověďmi se proto zachází anonymně a důvěrně. Jsou dodržena všechna platná ustanovení o ochraně osobních údajů a data nejsou použita pro reklamní nebo marketingové účely

10. Integrované zvukové soubory Soundcloud

Pro integraci zvukových a audio souborů používáme službu SoundCloud společnosti SoundCloud Limited. SoundCloud je online hudební služba pro výměnu a distribuci audio souborů se sídlem v UK a pobočkou v Německu. Pokud si otevřete naše webové stránky s audio souborem, naváže prohlížeč přímé spojení se servery Soundcloud. Prostřednictvím bloku pak máte přístup k vlastním webovým stránkám Soundcloud. Nemáme vliv na rozsah dat a zacházení s vašimi údaji společností Soundcloud Limited. Za to je právně odpovědná jen společnost Soundcloud Limited. Příslušné informace však najdete na následujícím odkazu: https://soundcloud.com/pages/privacy.

11. Integrovaná videa Youtube

Na některých dílčích stránkách nebo z části na hlavní stránce www.kaufland.cz mohou být dočasně k dispozici video soubory v bloku Youtube za účelem přehrávání. Pokud video přehrajete, využijete prostřednictvím vlastního bloku přístup k webovým stránkám www.youtube.de společnosti Google Inc. Nemáme vliv na rozsah dat a zacházení s vašimi údaji společností Google Inc., jež vznikne na základě přístupu k webovým stránkám Youtube. Za to je právně odpovědná jen společnost Google Inc. Bližší informace k zacházení společnosti Google s vašimi údaji však najdete na následujícím odkazu: https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de

12. Šifrování

Provádíme technická a organizační bezpečnostní opatření, abychom co nejkomplexněji chránili vaše údaje před nežádoucími přístupy. Vedle zajištění provozního prostředí využíváme šifrování. Vámi uvedené informace jsou přenášeny v šifrované formě prostřednictvím protokolu SSL (Secure Socket Layer) a je ověřována jejich autenticita, aby se zamezilo zneužití údajů třetími osobami. Rozpoznáte to tak, že ve stavové liště vašeho prohlížeče je zobrazena ikonka uzamčeného zámku a řádka s adresou začíná „https....“.

13. Vaše příslušná práva

Podle čl. 15 odst. 1 GDPR máte právo bezplatně si vyžádat informace o osobních údajích k vaší osobě, které jsou uloženy u společnosti Kaufland.

Navíc máte při splnění zákonných předpokladů právo na opravu (čl. 16 GDPR), výmaz (čl. 17 GDPR) a omezení zpracování (čl. 18 GDPR) vašich osobních údajů.

Pokud se zpracování údajů zakládá na čl. 6 odst. 1 e) nebo f) GDPR, náleží vám podle čl. 21 GDPR právo vznést námitku. Jestliže vznesete námitku proti zpracování osobních údajů, nebude toto zpracování napříště prováděno, pokud odpovědná osoba neprokáže závažné oprávněné důvody pro další zpracování, které převažují nad zájmem subjektu údajů

Jestliže jste sami poskytli zpracovaná data, náleží vám právo na přenositelnost údajů podle čl. 20 GDPR.

Pokud se zpracování údajů zakládá na souhlasu podle čl. 6 odst. 1 a) nebo čl. 9 odst. 2 a) GDPR, můžete souhlas kdykoliv s účinností do budoucna odvolat, aniž by tím byla dotčenost oprávněnost dosavadního zpracování.

Ve výše uvedených případech, v případě dotazů nebo stížností se prosím písemně nebo e-mailem obraťte na kontaktní osobu pro ochranu osobních údajů.

Máte přitom právo na podání stížnosti u Úřadu pro ochranu osobních údajů. 

14. Kontakt pro ochranu osobních údajů:

E-mail: oou@kaufland.cz

Poštovní adresa:

Kaufland Česká republika v.o.s.

Bělohorská 2428/203

169 00 Praha 6